menusearch
qeshm-24.ir

رایزنی های ترخیص و صادرات فرآورده های نفتی از اسکله های قشم انجام شد

جستجو
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | ۲۳:۱۱:۵۸
۱۴۰۲/۷/۲۴ دوشنبه
(1)
(0)
رایزنی های ترخیص و صادرات فرآورده های نفتی از اسکله های قشم انجام شد
رایزنی های ترخیص و صادرات فرآورده های نفتی از اسکله های قشم انجام شد

 

به گزارش قشم ۲۴؛ محمد منصور عظیم زاده اردبیلی روز دوشنبه اظهار کرد: با توجه به توسعه صنایع نفتی و فرآورده های آن در قشم، موضوع ایجاد گمرک تخصصی نفتی یک مطالبه جدی از سوی سازمان منطقه آزاد قشم بود که در جلسه امروز با رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

وی ادامه داد: پیشنهاد ایجاد و استقرار گمرک تخصصی نفتی مورد تایید محمد رضوانی‌فر رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و در ادامه مقرر شد معاونین این گمرک، فرآیند اجرایی آن را پیگیری و ابلاغ کنند.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: رییس کل گمرک جمهوری اسلامی همچنین ضمن قبول دعوت برای بازدید حضوری از قشم، دستور بررسی استقرار کامل این گمرک در بندر کاوه این جزیره را صادر کرد.

عظیم زاده اردبیلی خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه مقرر شد تا موضوع شبانه روزی شدن گمرک در ۲ بندر لافت و پهل مورد بررسی قرار گیرد.

براساس این گزارش، این نشست مشترک با حضور مدیران عامل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور حجت‌ الله عبدالملکی مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با محمد رضوانی فر رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونین این گمرک، امروز (دوشنبه) در تهران برگزار شد.

جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

هدر سایت
جاذبه های گردشگری قشم
چی کجاست؟
آخرین اخبار