به گزارش قشم ۲۴؛ سیدمحمود احمدی افزود: هم اکنون هفت تخت فعال و دستگاه دیالیز در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم به بیماران خدمات ارایه میدهند.
وی میانگین سنی بیماران دیالیزی این شهرستان را ۶۰ سال عنوان کرد و گفت: ۷۵ درصد از این بیماران را مرد و ۲۵ درصد را زنان تشکیل میدهند.
رییس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) قشم توضیح داد: بیماران دیالیزی این جزیره ماهانه ۴۲۰ بار دیالیز میشوند.
احمدی اضافه کرد: طبق استانداردها هر بیمار دیالیزی در هفته نیاز به سه تا چهار ساعت دیالیز دارد.
وی گفت: رعایت مسایل بهداشتی، معاینه های سالیانه، مصرف نکردن داروهای مسکن و آنتی بیوتیک ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری های کلیوی موثر است.
دیالیز کلیه یک روش درمانی برای بیمارانی است که کلیههایشان به طور کامل عمل نمیکند و سموم و فضولات بدن را از طریق دستگاه دفع میکند.
بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم(ص) بزرگترین و مهمترین مرکز درمانی جزیره قشم محسوب میشود که با ایجاد فضای جدید، تجهیزات کاملا تخصصی، استاندارد و با ارایه خدمات به صورت دولتی، تحولی عظیم در زیر بنای سلامت مردم این جزیره ایجاد کرده است.
این مرکز در حال حاضر دارای ۱۲۸ تخت در بخش های تخصصی سی. سی. یو(مراقبت های ویژه قلب)، آی. سی. یو(مراقب های ویژه)، داخلی، جراحی، اورژانس، نوزادان و اطفال، زنان، بلوک زایمان، ریکاوری، استریلیزاسیون مرکزی، تالاسمی، همودیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و داروخانه شبانه روزی به صورت ۲۴ ساعته فعال و به ارایه خدمات میپردازد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
قشم ۲۴/ ایرنا
راه های ارتباطی: 0917960052 - qeshmnews24@gmail.com