به گزارش قشم ۲۴؛ مریم نوری بالانجی در حاشیه آغاز مرحله پایانی عملیات اجرایی رفع بوی نامطبوع حاصل از فعالیت کارخانههای پودرماهی در شهر سوزا قشم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بوی نامطبوع حاصل از فعالیت کارخانههای پودر ماهی در شهر سوزا قشم یکی از مشکلات دیرینه مردم منطقه بود که رفع این موضوع با کمک شرکتهای دانشبنیان و انجام عملیات اصلاحی از ماه گذشته در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: امروز در مرحله آخر شاهد استمرار عملیات اجرایی بهسازی، اصلاح و ارتقای سیستمهای بوگیر، بوسوز و تصفیه پساب در فاز دوم و پایانی مهار بوی نامطبوع حاصل از تولید در کارخانجات پودر ماهی هستیم.
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم، گفت: امروز با آغاز نصب تأسیسات جدید گامهای پایانی مهار بوی نامطبوع حاصل از تولید کارخانجات برداشته شده و بهزودی نوید رفع مشکل یادشده به ساکنین شهر سوزا داده خواهد شد.
نوربالانجی با تاکید بر رعایت الزامات زیست محیطی از واحدهای تولید و برخورد با متخلفان، تاکید کرد: با رعایت الزامات محیط زیستی، معضل بوی نامطبوع ناشی از تولید پودر ماهی به عنوان یک محصول استراتژیک و ضروری صنعت شیلات و آبزیپروری، در سطح جزیره از بین خواهد رفت.
وی خاطرنشان کرد: تولید پودر ماهی یک صنعت پرتقاضا و استراتژیک در اقتصاد دریامحور بوده که پایه دیگر صنایع شیلاتی همچون تکثیر و پرورش آبزیان محسوب میشود، از همین جهت در تلاش هستیم تا ضمن رعایت حقوق عامه و مهار بوی نامطبوع، با اجرای الزامات محیط زیستی تولید پودرماهی و ماهی خشک ذیل طرح ساماندهی تدوین شده در جزیره قشم ضابطهمند شود.
قشم ۲۴/ تسنیم
راه های ارتباطی: 09179760052 - qeshmnews24@gmail.com