menusearch
qeshm-24.ir

سهم کارخانه‌های پودر ماهی در صادرات افزایش یابد

جستجو
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | ۶:۲۹:۵۸
۱۴۰۲/۹/۱۹ یکشنبه
(0)
(0)
سهم کارخانه‌های پودر ماهی در صادرات افزایش یابد
سهم کارخانه‌های پودر ماهی در صادرات افزایش یابد

 

به گزارش قشم ۲۴؛ قاسم ابراهیمی اظهار داشت: در حال حاضر میزان سهمیه صادارتی شرکت‌های پودرماهی به دلیل استراتژیک بودن محصول این شرکت‌ها، 10 درصد است.

وی افزود: با توجه ظرفیت‌های موجود در این بخش به ویژه در استان‌های جنوبی از جمله استان هرمزگان، امکان افزایش این سهمیه از 10 به 30 درصد وجود دارد.

این فعال و سرمایه‌گذار حوزه شیلات در هرمزگان تصریح کرد: با افزایش میزان صادرات پودر ماهی از 10 به 30 درصد، امکان ارزآوری بیشتر برای کشور و همچنین توسعه فعالیت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری خارجی در این بخش وجود دارد.

ابراهیمی ضمن تشکر از مسئولان حوزه شیلات و وزارت جهاد کشاورزی در برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی شیلات گفت: امسال برای دومین بار با هدف معرفی محصولات صادراتی و توسعه‌ی روابط اقتصادی، گسترش بازارهای صادراتی و عملیاتی شدن تجارت با دیگر کشورها به ویژه کشورهای همسایه، هم‌چنین آشنا شدن تجار و تولیدکنندگان این کشورها با تولیدات و محصولات شرکت‌های پودر ماهی در نمایشگاه بزرگ شیلات در تهران شرکت کردیم و دستاوردهای قابل قبولی نیز برای ما به همراه داشت.

وی تاکید کرد: محصولات پودرماهی تولیدی در شرکت‌های فعال در هرمزگان از بهترین و بالاترین استانداردهای بین‌المللی برخوردار است و همواره متقاضیان بسیاری دارد.

این فعال حوزه شیلات ضمن تشکر از همراهی و حمایت خوب مسئولان استان هرمزگان از حوزه استانداری تا جهاد کشاورزی، دامپزشکی، منطقه آزاد قشم و دیگر نهادهای مربوطه، تصریح کرد: حوزه تولید پودر ماهی در صورت حمایت بیشتر امکان توسعه اقتصادی بالاتری برای منطقه و اشتغالزایی بیشتری دارد که امیدواریم با حمایت‌های مسئولان این مهم محقق شود.

براهیمی با تاکید بر کاهش بروکراسی اداری در جهت کاهش زمان اجرای امور و پروژه‌ها در بخش‌های مختلف تولیدی، گفت: طولانی شدن زمان صدور مجوزها، سرمایه‌گذار را خسته و ناامید می‌کند و از همین رو کاهش بروکراسی اداری از اهمیت بالایی در جهت حفظ سرمایه‌گذار برخوردار است.

این فعال صنعت شیلات در هرمزگان شمار کارخانه‌های پودر ماهی در استان را 17 مورد اعلام کرد و گفت: این کارخانه‌ها در شهرستان‌های قشم، بندرعباس، میناب، لنگه، جاسک و جزیره هرمز فعال هستند.

براساس این گزارش، ماهیان سطح زی مثل ساردین و متو ماهیان، ضایعات کارخانه‌های فرآوری وتولید کنسرو ماهی وبازار ماهی فروشان مواد اولیه و خام برای تولید پودر ماهی است.

پودر ماهی، محصولی است که از پخت، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی کامل و یا ضایعات آن  تولید و با درصدهای مختلف در خوراک دام، طیور و آبزیان ترکیب می‌شود.

هدر سایت
جاذبه های گردشگری قشم
چی کجاست؟
آخرین اخبار