به گزارش قشم ۲۴؛ عباس مویدی افزود: محصولات گلخانهای شامل انواع فلفل دلمهای رنگی، گوجه فرنگی، خیارسبز و بادمجان بوده که بیشتر به مقصد کشورهای حاشیه خلیجفارس، اوراسیا، روسیه و آسیای میانه صادر شده است.
وی بیان کرد: سطح زیرکشت گلخانههای هرمزگان تا پایان سال ۱۴۰۰ یعنی تا قبل از دولت سیزدهم حدود ۵۰۰ هکتار بود که با حمایتهای وزارت جهادکشاورزی و پیگیری استاندار، این میزان اکنون به حدود ۹۰۰ هکتار رسیده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: میزان تولیدات محصولات گلخانهای نیز تا قبل از دولت سیزدهم در هرمزگان ۱۰۵ هزار تُن در سال بود که با افزودن ۷۵ هزار تُن محصول به ۱۸۰ هزار تُن یعنی حدود ۲ برابر رسیده است.
مویدی، بهرهوری در بخش کشاورزی و توسعه کشتهای گلخانهای را یکی از مهمترین سیاستهای دولت سیزدهم و از اولویتهای وزارت جهادکشاورزی عنوان کرد و گفت: درحال حاضر حدود ۹ هزار نفر در واحدهای گلخانهای هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که پیش از دولت سیزدهم این تعداد پنجهزار نفر بوده است.
مویدی ادامه داد: شهرستانهای بندرعباس، حاجیآباد، میناب و رودان از مناطق مهم تولید محصولات گلخانهای هرمزگان است.
زمان آمادهسازی و کشت محصولات گلخانهای در استان هرمزگان از ابتدای تیرماه تا پایان شهریورماه هرسال است.
درحال حاضر حدود ۳۶۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل رنگی، ۳۲۰ هکتار گوجه فرنگی، ۶۶ هکتار بادمجان، ۱۹ هکتار خیار سبز و ۲۹ هکتار نیز سایر محصولات از جمله گل و گیاهان دارویی به کشت گلخانهای اختصاص دارد.
راه های ارتباطی: 0917960052 - qeshmnews24@gmail.com