menusearch
qeshm-24.ir

یک‌هزار و ۵۵۳ کارآموز آموزش های فنی و حرفه ای را در قشم فرا گرفتند

جستجو
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۶:۴۷
۱۴۰۳/۱۰/۲۳ يكشنبه
(0)
(0)
یک‌هزار و ۵۵۳ کارآموز آموزش های فنی و حرفه ای را در قشم فرا گرفتند
یک‌هزار و ۵۵۳ کارآموز آموزش های فنی و حرفه ای را در قشم فرا گرفتند

 

به گزارش قشم ۲۴؛ محسن ناصری روز یکشنبه اظهار کرد: از این تعداد ۹۹۳ نفر زن و ۵۶۰ نفر مرد آموزش های فنی و حرفه ای را در مدت یاد شده(۹ ماهه امسال) فرا گرفتند.

وی ادامه داد: این تعداد شرکت کننده در قالب ۳۵۳ هزار و ۲۱۴ نفر ساعت در آموزشگاه های دولتی و آزاد سرتاسر این جزیره آموزش های فنی و حرفه ای را کسب و موفق به پایان رساندن دوره شدند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قشم توضیح داد: این آموزش ها به صورت تفکیک شده در کارگاه های آزاد برای ۹۹۳ نفر دوره، پادگان برای ۲۰۲ نفر دوره، متقاضیان بیکار ۱۶۲ نفر دوره، زندان ۱۶ نفر دوره، زنان خانه دار ۲۴ نفر دوره، دانش آموزان ۳۷ نفر دوره، روستایی ۲۴ نفر دوره، بنگاه های اقتصادی ۲۹ نفر دوره و کارگاه جوار دانشگاهی ۶۶ نفر دوره آموزش مهارتی برگزار شده است.

ناصری با اشاره به وجود ۱۰ مربی فنی و حرفه ای رسمی و غیر رسمی در بخش دولتی شهرستان قشم گفت: ۴۵ آموزشگاه آزاد در سطح این جزیره ثبت شده که از این تعداد ۳۵ آموزشگاه فنی فعال است که حدود ۱۰۰ مربی خصوصی و آزاد در این آموزشگاه ها مشغول تدریس هستند.

آموزش فنی و حرفه ای از رکن های مهم و اساسی برای ورود افراد به بازار کار و دستیابی به شغل های پایدار و با ثبات محسوب می‌شود تا انسان ها بتوانند به عنوان نیروهای خلاق و کار آمد در توسعه و پیشرفت کشور نقشی اثرگذار بر عهده گیرند.

مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می‌رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد.

بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می‌کند. جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می‌گیرند.

این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه همه جانبه کشور را هدف قرار می‌دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آورد. آموزش های فنی و حرفه ای، افراد را با توجه به شرایط اقتصادی جامعه آماده ی ورود به بازار کار می‌کند و بدین شکل مهارت های عمومی بازار کار و صنعت را مورد توجه قرار می‌دهد و کارایی افراد را با توجه به تغییرات فناوری به روز می‌کند.

افراد پس از به دست آوردن دانش و مهارت های تخصصی در زمینه های مختلف می‌توانند در شغل های مناسب به فعالیت بپردازند و به عنوان کار آفرین برطرف کننده نیاز اصلی کشورها به ویژه در کشورهای در حال توسعه باشند. گسترش آموزش ها و مهارت های فنی و حرفه ای و نیاز به افراد کار آفرین از اولویت و اهمیت فراوانی برخوردار است

نبود آموزش های فنی و حرفه ای و کار آفرینی در جامعه پیامدهای منفی را به دنبال دارد که گسترش مدرک گرایی یکی از نتیجه های آن محسوب می‌شود زیرا افراد پس از دانش آموختگی و فراغت از تحصیل از دانشگاه یا مدارس شغل مناسب خود را پیدا نمی‌کنند.

یک جامعه برای به حرکت درآوردن چرخ های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی بایستی با استفاده از آموزش، خلاقیت را در جنبه های مختلف علمی و پژوهشی شکوفا سازد، از این رو توسعه فرهنگ کار آفرینی و اهمیت و نیاز به تمامی حرفه ها باید در چارچوب آموزش های تخصصی گوناگون دیده شود.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

هدر سایت
جاذبه های گردشگری قشم
چی کجاست؟
آخرین اخبار