menusearch
qeshm-24.ir

۲۵ هزار تُن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد

جستجو
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | ۳:۵۹:۵۶
۱۴۰۲/۸/۱۰ چهارشنبه
(0)
(0)
۲۵ هزار تُن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد
۲۵ هزار تُن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد

 

به گزارش قشم ۲۴؛ طهماسب غلامپور روز چهارشنبه افزود: امسال طی این مدت در مجموع ۱۳ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان با افزایش ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال انجام شد که نتیجه آن تولید ۲۵ هزار تن گوشت مرغ بوده است.

وی بیان کرد: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات هرمزگان در بازار توزیع می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: البته در صورت کمبود مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام استان از محل ذخایر آمادگی لازم برای عرضه گوشت مرغ در بازار را دارد.

غلامپور ابراز کرد: تقریبا متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام می‌شود و تولید مرغ در سال نیز به حدود ۴۱ هزار تُن می‌رسد.

  •  

وی، تعداد واحدهای فعال مرغداری صنعتی گوشتی در استان هرمزگان را ۳۰۵ واحد عنوان کرد و یادآورشد: از این تعداد ۳۷ واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزار و ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است.

هدر سایت
جاذبه های گردشگری قشم
چی کجاست؟
آخرین اخبار