به گزارش قشم ۲۴؛ عجب حکایتی است این جمله «من از بیگانگان هرگز ننالم، هر آنچه کرد با من آشنا کرد» چراکه برخی افراد بدون تحقیق و بررسی در فضای سایبری همچون توییتر، دولت خودمان را متهم میکنند که نتوانسته در هرمزگان حتی یک کیلومتر شبکه آبرسانی احداث کند!!! خب کسی نیست به این فرد بگوید پس این یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر را کدام دولت اجرا کرده؟ نکند همان دولتی که همه آرزوهای خیالی خود را در نیویورک و امضای کِری میدید!
اینکه با این توییتها بخواهیم به مایوس شدن مردم دامن بزنیم قطعا همان چیزی است که غربیها و صهیونیستها میخواهند و ما صرفا با این کارها برای اینکه جریان سیاسی مخالف را تخریب کنیم، بدون جیره و مواجب، پیادهنظام آنها در فضای سایبری شدهایم.
انصاف هم چیز خوبی است، آنچه را که در این دولت انجام شده است را همه مردم با چشم میبینند، انگار تصور میکنید با یک گوشی و یک برنامه توییتر میتوانید دروغهای شاخدار خود را به خورد مردمی بدهید که خودشان خیلی بهتر امثال شما دستاوردها را میبینند و تحلیل میکنند...«احتمالا خبر ندارید که تا یکماه دیگر ۱۲۲ روستا و چهار شهر دیگر هم آبرسانی میشود.»
آری؛ به قول جناب سعدی «به عمل کار بر آید به سخندانی نیست» و این تک بیتِ پُرمحتوا را دولت سیزدهم برخلاف غربپرستان، به خوبی نشان داد. اینک بیایید باهم ببینیم برای رفع تنش آبی در هرمزگان چه اقداماتی انجام شده است...
شایسته است اعلام کنیم که در دولت سیزدهم طرحهای بزرگی از سوی وزارت نیرو برای تامین آب مردم هرمزگان تعریف شده است و در مدت فعالیت دولت مردمی، ۳۱۸ هزار هرمزگانی در نقاط مختلف این استان، از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهرهمند شدند.«آیا بازهم حرفی برای انحراف افکار عمومی دارید؟»
به سراغ عبدالحمید حمزهپور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان رفتیم. وی اظهار کرد: برای تکمیل و اجرای طرحهای آبرسانی این استان افزونبر ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده، که رقم قابل توجهی است.
وی بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یکهزار کیلومتر شبکه توزیع، ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال، ۶۸ باب مخزن آب به حجم ۶۳ هزار مترمکعب، ۲۴ ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز ۴۰ حلقه چاه در هرمزگان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان اظهار کرد: همچنین کمتر از یکماه دیگر آبرسانی به ۱۲۲ روستا و چهار شهر داری تنش آبی این استان تامین میشود.
همچنین کمتر از یکماه دیگر آبرسانی به ۱۲۲ روستا و چهار شهر داری تنش آبی این استان تامین میشود.حمزهپور افزود: آبرسانی به روستاهای یادشده با هزینه بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال اجرا شده است که با اجرای آن نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر از آب آشامیدنی پایدار بهرهمند میشوند.
وی بیان کرد: حجم عملیات انجام شده برای تکمیل این پروژهها شامل اجرای ۴۲۶ کیلومتر خط انتقال و ۴۸۸ کیلومتر شبکه توزیع، احداث و بازسازی ۵۹ باب مخزن با ظرفیت ۶۰ هزار مترمکعب، احداث ۱۹ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۱۹ حلقه چاه و بازسازی هفت دهنه چشمه است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان اظهار کرد: همچنین قرار است آبرسانی به بیش از ۱۵۷ روستای دارای تنش آبی در این استان طی برنامه زمانبندی با مشارکت وزارت نیرو تامین شود که این طرحها با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد ریال در سطح استان در دست انجام بوده و اکنون از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است.
و اما؛ در این چکیده تنها به موضوع آبرسانی به مناطقی که سالها درگیر تنش آبی بودند پرداختیم، کاری که مدیران میبایست در زمانی که زمام امور را به دست داشتند انجام میدادند و همه این کم کاریها را بر دوش دولت مردمی گذاشتند و رفتند و اینک به جای اینکه پاسخگوی بیکفایتیهای دوران خود باشند با کمال وقاحت از عملکرد نداشتهشان سخن میگویند، انگار مردم ما فراموش کردهاند آن وزیر لاکچری که با افتخار اعلام کرد حتی یک خانه هم برای مردم نساخته است.
اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که این دولت بر خلاف لیبرالها اقدام به پاکسازی مدیران دستگاهها نکرد بلکه خود آن مدیران از آنجا که روحیه جهادی و توانایی کار در کنار مدیران دولت انقلابی را نداشتند، خودشان شبانه با خاموش کردن گوشیهای خود فرار کردند که یک نمونه آن را میتوانید در استانداری هرمزگان بررسی کنید. و اتفاقا یکی از گلایهها و انتقادات مردم از دولت سیزدهم این است که چرا هنوز در برخی دستگاهها همان مدیرانِ دولتِ قبل بر سرکار هستند.
در سلسله گزارشهای بعدی، عملکرد دولت سیزدهم که بهدنبال ساختن ایرانی قوی و مقتدر است، در حوزههای مختلف را به اطلاع ملت شریف ایران میرسانیم تا دیگر هر شخصی با پیجهای نامشخص و ادعای روشنفکر بودن، بدون اطلاع از آنچه فرزندان این مرز و بوم برای آبادانی کشورشان انجام میدهند را با چند کلمه، مورد ابهام قرار ندهد.
و در آخر بحثی را که شروع کردیم تمام کنیم؛ در حال حاضر سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع میشود؛ از این میزان ۴۰ درصد از طریق چاهها، ۳۵ درصد از طریق آب شیرینکنها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سدها و بخشی از چشمهها است.
راه های ارتباطی: 0917960052 - qeshmnews24@gmail.com