به گزارش قشم ۲۴؛ مهدی دوستی در جریان بازدید از روند پیشرفت احیای کارخانههای راکد تولیدی بندرعباس، تسریع در احیای کارخانههای راکد را مهم برشمرد و افزود: صدور مجوز واحد صنعتی برابر است با راهاندازی و ایجاد شغل و احیای واحدهای راکد در مسیر افزایش صنایع تبدیلی کشاورزی اقدام مهمی است که برای استان نیز از نظر تکمیل زنجیره تولید و هم به لحاظ ایجاد شغل، رونق بازار و تأثیرش بر اقتصاد و معیشت مردم اهمیت ویژهای دارد.
وی ضمن بازدید از روند پیشرفت فیزیکی و نصب ماشینآلات کارخانه واحد تولید کود مایع در شهرک صنعتی شماره ۲ بندرعباس درخصوص مسائل مربوط به شروع کار این واحد صنعتی با مدیران مرتبط گفت و گو کرد.
کارخانه تولید تکمیلی کودمایع کشاورزی جایگزین واحد راکد لبنیات، درحال راهاندازی است و تولید نسبی را آغاز کرده، پیشبینی میشود تا ۲ ماه آینده با تمام ظرفیت تولید داشته باشد و بیش از ۲۰ نفر را مشغول به کار کند.
نماینده عالی دولت در هرمزگان همچنین از واحد فرآوردههای آردی واقع در دوراهی سرخون بندرعباس بازدید که این طرح مراحل پایانی ساخت را پشتسر گذاشته و با بخشی از ماشینآلات نصبشده کار خود را شروع کرده و مشغول نصب ماشینآلات تکمیلی است.
کارخانه تولید انواع آرد، رشته، خمیر و خمیرمایه نیز جایگزین واحد راکد کاشی و سرامیک شده که با تکمیل ظرفیت تولید، بیش از ۱۷۰نفر اشتغال را فراهم کرده است.
احیای کارخانههای راکد در دولت سیزدهم همواره مورد تاکید رییس جمهور شهید بوده است که در هرمزگان نیز در اولویت برنامههای مهم و جاری استان قرار دارد و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی، طی سال گذشته چهار واحد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی احیا شدهاند و امسال نیز چهار واحد دیگر در برنامه احیا قراردارند.
فردا شنبه ۱۹خرداد نیز مسائل مربوط به احیای کارخانههای راکد هرمزگان بهمنظور رفع موانع، در نشستی تخصصی با حضور استاندار هرمزگان بررسی میشود.
از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته ۶۱۰ واحد تولیدی راکد در استان هرمزگان به چرخه تولید بازگشتند که با احیای این واحدها، هرمزگان رتبه نخست جذب سرمایهگذاری در کشور را کسب کرد.
قشم ۲۴/ ایرنا
راه های ارتباطی: 0917960052 - qeshmnews24@gmail.com