menusearch
qeshm-24.ir

برگزاري کميته مديريت صيد سازمان شيلات ايران در جزيره قشم

جستجو
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | ۵:۲۶:۲۴
۱۴۰۲/۱۰/۲ شنبه
(1)
(0)
برگزاري کميته مديريت صيد سازمان شيلات ايران در جزيره قشم
برگزاري کميته مديريت صيد سازمان شيلات ايران در جزيره قشم

 

به گزارش قشم ۲۴؛ مسعود باراني با اشاره به اينکه استان هرمزگان با حمايت هاي دولت مردمي و فعاليت ها و تلاش هاي انجام شده توانسته جايگاه نخست توليدات شيلاتي کشور را به خود اختصاص دهد گفت: استان هرمزگان به تنهايي توانسته با توليد بيش از ۳۴۰ هزار تن محصولات شيلاتي نقش بسزايي در رونق اقتصادي و توليدات شيلاتي کشور داشته باشد.

 

وي افزود: وجود بيش از ۵۰ هزار اراضي مستعد پرورش ميگو و مزارع پرورش ميگو، وجود بيش از ۱۱۳ هزار تن ظرفيت توليد ماهيان در قفس، حدود ۱۰۰ واحد صنايع شيلاي، بيش از ۳۵ هزار نفر صياد و بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰فروند شناور صيادي اين استان را به قطب شيلاتي کشور تبديل کرده است.

 

باراني برگزاري کميته مديريت صيد سازمان شيلات ايران در جزيره قشم را فرصتي مغتنم براي جامعه صيادي استان خواند و گفت: ديدار جامعه صيادي با مسئولان معاونت صيد و بنادرماهيگيري سازمان شيلات ايران و بيان دغدغه ها و پيشنهادات اين قشر زحمت کش از نزديک با مسئولان صيادي کشور را يکي از محورهاي خوب اين نشست خواند.

 

مديرکل شيلات هرمزگان فعاليت 14 تعاوني صيادي، فعاليت چهار بندر صيادي، فعاليت بالغ بر بيست مرکز تخليه صيد، فعاليت بيش از هزار و 200 شناور صيادي قايق، فعاليت بيش از 250 شناور صيادي لنج و تنوع بالاي گونه اي که منجر به روشهاي صيد مختلف در صيدگاه هاي متعددي گرديده است، تنها بخشي از فعاليت هاي حوزه صيد و صيادي شيلات در شهرستان قشم است.

 

مسعود باراني اشتغال ايجاده شده شيلاتي شهرستان قشم تنها در بخش صيادي را بالغ بر شش هزار و 700 نفر خواند.

 

باراني با بيان اينکه شهرستان قشم بيش از صد هزار تن صيد سالانه دارد اعلام کرد: اين شهرستان همچنين با برخورداري از رتبه اول صيد ساردين ماهيان توانسته بخش قابل توجهي از صيد سطح زيانِ درشت و همچنين صيد قابل توجهي از ميگو و ساير آبزيان داشته باشد.

 

در ادامه معاون صيد و بنادر ماهيگيري سازمان شيلات ايران از استان هرمزگان به عنوان قطب مهم شيلاتي کشور بويژه در زمينه صيد و صيادي ياد کرد و افزود: ظرفيت ‌ها و توانايي هاي موجود شهرستان هاي اين استان مي ‌تواند موجب توسعه بيش از پيش استان، کشور و منطقه را فراهم کند.

 

سيد مصطفي بهشتيان بررسي و بازنگري آئين نامه جايگزيني شناورهاي صيادي وبررسي ‌وضعيت فعاليت‌هاي صيادي استان را مهمترين محور اين نشست خواند.

 

در ادامه مديرکل امور استانهاي سازمان شيلات ايران گفت: دربررسي جايگاه استان هرمزگان در توليدات شيلاتي، آبزي پروري و صيد و صيادي، عملکرد شيلات استان رضايت بخش است و نشان از پيگيري ها و تلاش هاي خوب مجموعه شيلات هرمزگان با حمايت دولت مردمي دارد‌.

 

مهدي دهقان بر اهميت بخش شيلات در اقتصاد و اشتغال استان هرمزگان، تاکيد کرد و گفت: خوشبختانه هرمزگان با سياست گذاري مناسب به سمت افزايش بهره‌وري شيلاتي در همه جهات شيلاتي به ويژه صيد و صيادي در حال حرکت است.

 

همچنين مديرکل دفتر امور صيد و صيادي سازمان شيلات ايران انجام تمهيدات لازم به­ منظور اعمال مديريت صيد و مقررات مربوط به آن، حفاظت و بهسازي محيط زيست آبزيان در آب­هاي تحت حاکميت و صلاحيت جمهوري اسلامي ايران، سياست­ گذاري، تعيين راهبردها، تدوين برنامه­ ها و راهکارهاي اجرائي توسعه فعاليت ­هاي صيد و صيادي در چارچوب برنامه­ هاي توسعه کشور را از اهم برنامه هاي اداره کل امور صيد سازمان شيلات ايران خواند.

 

رضا عباس پور نادري برگزاري و تداوم اين چنين کميته هايي را راهکاري مناسب براي تعامل و ارتباط موثر با جامعه هدف و تخصصي خواند.

هدر سایت
جاذبه های گردشگری قشم
چی کجاست؟
آخرین اخبار