به گزارش قشم ۲۴؛ پرویز امیری در نشست با تعاونیهای گردشگری و صیادی جزیره قشم اظهار داشت: یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری در این منطقه، انجام سفرهای تفریحی دریایی است که باید در انجام این سفرها قوانین و استانداردهای سفرهای دریایی به طور کامل رعایت شود.
وی با تاکید بر اینکه ایمنی و حفظ جان مسافران در سفرهای تفریحی دریایی بسیار حائز اهمیت است، افزود: با شناورهایی که بدون رعایت استانداردها، اقدام به انجام این سفرها نمایند، برخورد و جریمه خواهند شد.
فرمانده پایگاه دریابانی قشم تصریح کرد: ساماندهی شناورها برای استفاده هرچه بهتر و ایمنتر مردم و گردشگران ورودی به جزیره از دریا و همچنین ساماندهی شناورهای صیادی و جلوگیری از صید غیرقانونی شب چراغی همواره در دستور کار دریابانی قرار دارد.
وی با تاکید بر ثبت شناورها در سامانه سدف، گفت: طبق قوانین مالکان شناورها برای دریافت سوخت لازم است ابتدا در این سامانه ثبتنام کنند.
سرهنگ امیری با بیان اینکه باید در این خصوص اطلاعرسانی لازم انجام شود، خاطرنشان کرد: شناورها با ثبت در این سامانه میتوانند از خدمات دولتی مانند بیمه و تسهیلات بهرهمند شوند.
وی فعالیت شناورهایی صیادی با قدرت موتور بالای 200 سی سی را ممنوع اعلام کرد و گفت: اگر شناورهایی از قبل دارای موتوری با قدرت بالای 200 سی سی فعالیت داشتهاند، باید ساماندهی شوند زیرا که در صورت برخورد با این موارد شناورهایی که ساماندهی نشدند توقیف و جریمه خواهد شد.
جزیره قشم دارای یکی از بزرگترین نوارهای ساحلی است و از دیرباز تاکنون شغل عمده مردم این جزیره به ویژه جامعه محلی آن مرتبط با شیلات و صنایع وابسته به آن بوده و هست.
این جزیره زیبا با وسعت 1500 کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول 135 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر از توابع هرمزگان است و 300 کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول 150 و عرض میانگین 11 کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
با شناورهای متخلف در چارچوب قانون برخورد کرده و جرایم سنگینی برای آنها در نظر گرفته میشود.
راه های ارتباطی: 0917960052 - qeshmnews24@gmail.com